Nöjeskällan presenterar Shine, ett nytt dansband som startar sommaren 2017!

Embryot till Shine uppstod en kväll i juli 2016 under Dansbandsveckan i Malung under allmän trivsel. "Det är dags att skapa och etablera ett nytt modernt dansband där kvalitet och musikalisk glädje får stå i fokus", resonerade Macke, Daniel & Lasse.

Alla är tidigare medlemmar i framstående dansband, bland andra Pure Divine och Surround. Sammantaget finns mångårig rutin av musicerande och turnerande i bandet. Målet är att nå ut stort och locka dansglada musikälskare till dansbanorna.


Sedan förra sommaren har det planerats, formulerats och projekterats. Bandet blev komplett efter möte med sångerskan Jessica, en starkt lysande scenpersonlighet samt med Peter som är en erfaren och driven gitarrist. Båda har genrebredd och branschvana liksom de övriga.

Örebro kommer vara bandets utgångsort. Efter ett antal produktionsrep i Brunnsparken, blir ambitionen fulländad via samarbete, mentorskap och framför allt genom producentrollen i välbekante Henrik Sethsson.

Henrik har också tillsammans med Andreas Åhlin skrivit och producerat Shines första singel med titeln ¨Du kan locka mig i fällan¨. Singeln släpps i samarbete med Atenzia Records och Nöjeskällan.

Med mottot fler bra band behövs och med musikalisk nivå som drivkraft, slår bandet nu på stora trumman och kör!