Jessica Andersson, sång                                                            Jessica är Värmlandstjejen som lever för musiken och sin sång.

Hon startade sin sångkarriär som 3-åring i blöja och med hårborsten som mikrofon. Sedan dess har hon bara kört på.

Jessica är - till skillnad mot Donald Trump - betrodd att sköta  Facebook- och Instagramkonton själv, vilket hon gör med bravur när hon ansvarar för bandets sidor! Tillsammans med Macke sköter Jessica också jobbet med att plocka ut bra låtar till vår repertoar.

Lyssnar minst 10 timmar om dagen på Spotify och då gärna på country. 

Peter Enström, gitarr & sång                                                        Peter är killen som alltid ser till att ha en gitarr i närheten och gärna drar ett riff. Peter fastnade tidigt för gitarren och har spelat i band i olika genrers sedan tonåren.  Mycket populär med sin gitarr på alla skoldiscon i Borlänge back in the days...

Förutom gitarren är veteranbilar och motorcyklar ett stort intresse. På vintern åker han gärna slalom och snöskoter.

Om man skulle prata i sporttermer så skulle man kunna beskriva Peter som en Stefan Schwarz, en hårdför terrier på mittfältet som sliter i 90 minuter eller tills matchen är slut!  Peter hjälper till med allt som behöver göras  i bandet och kör turnébussen. 


Daniel Andersen, keyboard & sång                                            Ett tekniskt multigeni som dessutom begåvats med gott musikaliskt sinne. Gillar när det är ordning och reda. Ni vet, en sån där kille som är en tillgång i alla sammanhang!

Gillar sport i alla former och tar gärna en runda i löpspåret när han lyckas slita sig från sin studio i källaren.

Gillar sin Mac, sin Volvo och bearnaisesås, i nämnd ordning.

Daniel har superkoll på allt med våra datorer och övrig teknik.  


Macke Persson, trummor & sång                                          Macke är skåningen som bott vid en landsväg i princip hela sitt liv. Nu bor han i Örebro. 

Macke är den glade killen som alltid håller stämningen uppe på en hög nivå. Funderar nu på vilket artistnamn han ska anta för sin rapkarriär. På pallplats just nu är D-Mac och Mac Pac. Den som lever får se. 

Macke är vår store visionär som kommer med smarta, galna, konstiga, mindre genomtänkta men ibland också geniala idéer! 

Macke tillsammans med Jessica står för arbetet med att ta ut nya låtar till repertoaren.  Macke programmerar också vårt ljus.

Lasse Strand, bas & sång                                                        Masen som bott längre utanför Dalarnas gränser än inom, men som ändå behållt sitt klingade dalmål.

Har spelat i band sedan tidiga tonåren i olika sammanhang.

Lasse håller ordning på ljud och ljus samt all vår administration med  arrangörskontakter, kontrakt och ekonomi. Kör även vår buss.

Gillar sport och då Leksands IF och motorsport i synnerhet.

Deltog i Vansbrosimningen som 12-åring vilket gör honom till en av de yngsta deltagarna  någonsin.